martes, 30 de noviembre de 2010

Maria: La meva reflexió de Novembre.

La Torre Eiffel.

Es una Torre que va ser dissenyada per l'enginyer francès Gustave Eiffel. Situada a un extrem del camp de Marte (París - França). Es va fer en motiu de l'exposició universal de 1889 a París. La seva construcció va tenir una durada de dos anys, dos mesos i cinc dies. Fa 330 metres d'alçada (més tard si va incorporar una antena i actualment mesura 325metres) i durant uns quaranta anys va ser la torre més alta del món, fins a ser superada per L'edifici Chrysler, situat a Nova York. Es una de les obres d'art (a nivell arquitectònic) més visitat del món.


Jo he triat aquesta obra, per que trobo que és una preciositat de monument, encara que per alguns només pugues semblar més que barrots de ferro. És més, en els seus principis, els artistes de l'època deien que era un monstre de ferro. Penso que es molt complex de la manera que esta construït i a la vegada sembla ser molt complicat fer-ho per la manera de col•locació dels ferros i la precisió en com estan col•locats.

A part de perquè m'agrada molt com a monument, esta situat a París. Penso que París es una ciutat preciosa i digna de ser visitada. Penso que si visites la ciutat no pots marxar sense veure aquest edifici, ja que es el símbol principal d'aquesta.

1 comentario: